КМДА Київська міська державна адміністрація


5 листопада 2015

Станція юних техніків Центру науково-технічної творчості молоді Дніпровського району представила творчі роботи вихованців

Станція юних техніків Центру науково-технічної творчості молоді Дніпровського району представила творчі роботи вихованців

03 листопада 2015 року на Станції юних техніків Центру науково-технічної творчості молоді Дніпровського району міста Києва відбулося представлення робіт вихованців творчих колективів на присвоєння почесного звання «Зразковий  художній  колектив». Зокрема:

- «Бісер чарівний», керівник Мальцева Тетяна Миколаївна – це творча майстерня, в якій вихованці проходять шлях від новачків до майстрів, що володіють основами ремесла бісероплетіння і здатні до творчої імпровізації. На заняттях створені умови для формування творчої особистості, художнього смаку, пізнавального інтересу, образотворчого мислення, розвитку фантазії, творчого самовираження і самореалізації, приділяється велика увага гармонійному розвитку дітей, прищепленню любові до народних традицій та мистецтва.

- «Ліпка із солоного тіста», керівник Просяник Олена Олександрівна – це творче об’єднання, яке відзначається своєю високою професійністю у навчанні та вихованні талановитих дітей. Вихованці відкривають та розвивають творчі здібності засобами мистецької діяльності, діти вчаться бачити красу, передають свої почуття та настрій в творчих роботах.

- Анімаційна дитяча студія «Сто фантазій», керівник Полянська Тетяна Михайлівна – це творчий колектив, в якому діти створюють цілий казковий світ, пишуть сценарії, складають вірші, знімають, озвучують та монтують мультфільми. На заняттях вихованці розкривають всі свої таланти і реалізують свій творчий потенціал, отримують певні знання та практичні навички, створюють багато навчальних етюдів, розкадрувань, мультфільмів. Тетяна Михайлівна використовує ігрові моменти, вдало вплетені в структуру заняття, які підсилюють пізнавальний інтерес вихованців до занять технічною творчістю, пробуджують творчу уяву та фантазію. В процесі створення мультфільмів діти вчаться чути, бачити, аналізувати, працювати в команді, стають кращими, добрішими, розумнішими.

         Роботи вихованців всіх трьох колективів відрізняються оригінальністю виконання, високою майстерністю та вишуканістю, що підтверджується нагородами та відзнаками міських, всеукраїнських і міжнародних фестивалів, конкурсів та оглядів.

 

 

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.