Головна  →  Новини районів  →  7 лютого 2017

Дошкільнята ПДНЗ «Планета дитинства» зустрілися з викладачами з США

Дошкільнята ПДНЗ «Планета дитинства» зустрілися з викладачами з США

 Розвиваючі та активні ігри, пісні, вірші та інсценізація літературних творів – і все англійською. Так вихованці ПДНЗ «Планета дитинства» вільно і невимушено спілкувалися іноземною мовою з англомовними педагогами.

Малюки грали у різні ігри та забавки, спілкувались та ділились враженнями з американськими носіями мови – викладачами, які за сприянням міжнародної мовної програми ILP (International Language Program) в Україні запроваджують авторську розвиваючу методику. Також на заняттях використовувалися системи заохочення та призів.

Взагалі програма вивчення англійської у ранньому віці передбачає знаходження дитини в англомовному середовищі з викладачами – американцями, які працюють в організації «Міжнародні програми вивчення мови» – ILP. Процес навчання англiйської мови стає засобом соцiалiзацiї дитини, допомагає розкрити її особистий потенцiал із урахуванням iндивiдуальних особливостей. У даному процесi навчання дiти не вивчають складових частин незнайомої мови, а одразу опановують її як засiб спiлкування. А закріпити отримані знання і попрактикуватися в опануванні іноземної фахівці-мовники радять вже з батьками вдома.

Перейти до спискуВерсiя для друку