КМДА Київська міська державна адміністрація


15 лютого 2017

Досягнення вихованців Київської МАН на національному етапі конкурсу ICYS-2017

Досягнення вихованців Київської МАН на національному етапі конкурсу ICYS-2017

Завершено ІІ етап Національного конкурсного відбору «ICYS-Україна» учасників ХХІV Міжнародної конференції юних дослідників International Conference of Young Scientists («ICYS-2017»), який проводили Національний центр «Мала академія наук України» та Інститут обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України за підтримки ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

У конкурсі брали участь 43 юні дослідники. Приємно відзначити, що        І місце у секції «Фізика» посів  Шатохін Олексій Віталійович, вихованець секції робототехніки відділення технічних наук Київської МАН з роботою на тему: «Універсальний модульний верстат для прототипування». Він є єдиним представником м .Києва у складі команди з шести учнів від України, які були відібрані для участі у XХІV Міжнародній конференції молодих вчених «ICYS», яка відбудеться з 16 по 22 квітня у м. Штутгарт (Німеччина).

За підсумками ІІ етапу дипломами переможців конкурсу «ICYS-Україна» були також нагороджені ще троє вихованців Київської МАН:

  • за ІІ місце у секції «Математика» – Червінський-Івашура Артемій Олексійович, вихованець відділення математики Київської МАН, учень 10 класу ліцею № 171 «Лідер», з роботою на тему: «Намиста кіл та ідеальні напівправильні многокутники з кутами 0◦»;
  • за ІІ місце у секції «Інформатика» – Мартин Кирило Павлович та Концеба Вадим Костянтинович, вихованці секції робототехніки відділення технічних наук Київської МАН, учні 11 класу спеціалізованої школи № 304 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, з роботою на тему: «Пристрій для допомоги знаходження людей після сходження лавини та інформаційного супроводу пошуково-рятувальної команди».

Висловлюємо вдячність методистам відділення технічних наук Соколову В.А. та Лучковському А.І., керівнику секції математичного моделювання Єфімовій Т.Л.  за ґрунтовну підготовку МАНівців до міжнародної конференції. 

Бажаємо молодим талановитим дослідникам гідно представляти Україну на міжнародному рівні.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.