КМДА Київська міська державна адміністрація


17 березня 2017

Київська МАН – переможець конкурсу

Київська МАН – переможець конкурсу

16 - 18 березня 2017 року у Києві, за підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України, відбувається головна подія освітньої галузі України – VІІІ міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти 2017» та V міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu».

Презентована учасникам та гостям виставки конкурсна робота «Академія обдарованих учнів» за авторства директора КПНЗ «Київська Мала академія наук учнівської молоді» Васинюка В. А. та методиста відділу впровадження інноваційних технологій Бабійчук С. М. визнана кращою у тематичній номінації «Партнерство як стратегічний ресурс інноваційного розвитку навчальних закладів» і відзначена золотою медаллю.

Надбанням Київської МАН є багаторічний досвід плідної та результативної співпраці з провідними науковими і освітніми установами столиці.

У своїй діяльності ми інтегруємо найкращі досягнення педагогічної практики загальноосвітніх та вищих навчальних закладів, науковий досвід установ Національної академії наук України та Національної академії педагогічних наук України. Визнані науковці і фахівці на громадських засадах працюють з юними дослідниками в лабораторіях, експедиціях, надають можливість вихованцям Київської Малої академії наук користуватися спеціалізованими бібліотеками, фондами, архівами.

У спільній організації навчально-виховного процесу Київської МАН беруть участь різноманітні освітні, наукові, громадські установи та навчальні заклади, зацікавлені у роботі з обдарованою учнівською молоддю. Така співпраця надзвичайно позитивно впливає на мотивацію та інтерес обдарованої молоді міста Києва до навчання саме в Малій академії наук. Щорічно близько 6 000 дітей стають учасниками І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, більше ніж 3000 із них продовжують змагання на ІІ (міському) етапі конкурсу, близько 1400 учнів отримують дипломи переможців та призерів, а найсильніші ‒ борються за перемогу на заключному ІІІ Всеукраїнському етапі, де команда міста Києва традиційно виступає успішно.

Вітаємо працівників, учнів Київської МАН та наших партнерів з почесною нагородою!

Ми об’єднані спільною метою – вихованням молодої наукової еліти нашої країни!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.