КМДА Київська міська державна адміністрація


12 жовтня 2017

Wir bedanken uns bei Innen! Bis zum Treffen in Deutschland

Wir bedanken uns bei Innen! Bis zum Treffen in Deutschland

Дякуємо Вам! До зустрічі в Німеччині! Саме ці слова лунали вчора у стінах спеціалізованої школи №14, яку очолює молодий  перспективний керівник Лосенко О.П.

На сцені  стояли німецькі хлопці і дівчата. Делегація  педагогів і учнів  в складі 20-ти  осіб  10 днів перебували у школі. Українські родини радо прийняли іноземних гостей. Надзвичайно тепло і затишно було у залі, де зібрались батьки, учні, педагоги, гості. Це був  останній жовтневий вечір прощання.  Пан Йегле , координатор німецької мови та шпрахдипломних шкіл України, представник Центрального відомства Освіта за кордоном; програмний вчитель німецької мови, співробітник німецького посольства пан Крістіан Хантке; проректор університету ім.Сальвадора Далі пані Міла Володимирівна Орлова  висловили захоплення  17-річною  підтримкою   педагогами школи   зв'язків з німецькими  освітянами  та  щорічною участю в програмах учнівського обміну. Висловлюючи щиру вдячність заступнику директора з іноземних мов, вчителю-методисту німецької мови Ліпіній Н.В – незмінному організатору щорічних  учнівських обмінів, наголосили на  те, що саме молодіжні обміни є  запорукою  майбутніх дружніх стосунків двох держав. 

«Дорога моя родино!» - так щиросердечно звертались  німецькі школярі до сімей, в яких проживали під час перебування у Києві,  згадували екскурсії, розваги, спільні справи і дякували за смачну їжу.

До зустрічі у квітні! - німецька молодь запросила своїх українських друзів відвідати  місто  Піннеберг. Спільний запальний танок об'єднав дві нації. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.