Головна  →  Новини районів  →  9 листопада 2017

Проект "Славетні епохи України" в НВК «Потенціал»

Проект "Славетні епохи України" в НВК «Потенціал»

У НВК «Потенціал» стартував довготривалий проект Громадської організації "Київська міська спілка ветеранів АТО" "Славетні епохи України", який спрямований на національно-патріотичне виховання молоді.

Кажуть, що без минулого немає і майбутнього. Вивчення  та аналіз нашої історії  дуже важливі для тих, хто живе сьогодні аби крокувати далі, уникнути помилок.

Автор проекту «Славетні епохи України» - Дурмасенко Олег Леонідович, батько випускника гімназії Дурмасенка Олексія, який загинув на Сході України, захищаючи свою рідну землю.

Лектор – Ільчишин Сергій – історик-дослідник, науковець.

Гість – Баранов Віталій Анатолійович, ветеран АТО, Голова Спілки ветеранів АТО Оболонського району, комбат 81-ої бригади.

Мета даного проекту – донести молодому поколінню могутність нашого народу та міць нації, яка за всі віки існування, незважаючи на знищення і приниження, не зігнулася, а навпаки починає відтворення великої історичної державності у Східній Європі і в майбутньому може стати новим диханням у законсервованому соціумі Старої Європи.

Діти додоторкнулись до історичного духу видатних особистостей славетної української нації! Цей дух зараз надихає наших сучасних Героїв-захисників та справжніх українських патріотів на нові подвиги! Ми пишаємось тим, що ми – українці!

Перейти до спискуВерсiя для друку