Головна  →  Новини районів  →  10 листопада 2017

День української писемності у Печерському районному науковому-методичному центрі

День української писемності у Печерському районному науковому-методичному центрі

9 листопада 2017 року учні Печерського району разом з  головою Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергієм Мартинчуком взяли участь у культурно-освітньому заході з  нагоди відзначення Дня української писемності та мови й ушанування пам’яті Нестора Літописця. Готуючись до свята, учні району написали есе, вірші, створили колажі, присвячені Несторові – історику та письменнику.

Учасники заходу відвідали Музей історії Києво-Печерської лаври у супроводі наукового співробітника Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника, де оглянули експозиції та ознайомилися з основними віхами тисячолітньої історії й діяльністю видатних історичних постатей, пов’язаних з Лаврою.

Учням було вручено Подяки голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації за любов до історії та рідної мови, збереження й популяризацію українських традицій, творчі здібності та участь у заходах, присвячених вшануванню пам’яті Нестора Літописця, а навчальним закладам – Подяки Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

Завершився захід покладанням квітів  до пам’ятника Нестору Літописцю.  

Перейти до спискуВерсiя для друку