Головна  →  Новини районів  →  15 листопада 2017

Засідання колегії управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації

Засідання колегії управління освіти  Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації

            Начальник управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Наталія Вахнюк провела  засідання колегії  управління освіти. В роботі  колегії взяли участь керівники   закладів освіти району, начальник Служби у справах дітей Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Бурлака Алла Сергіївна, її заступник Карпенко Оксана Миколаївна, старший інспектор управління патрульної поліції у м. Києві Берсименко Юлія Вікторівна.  На порядку денному засідання колегії розглядалось два питання:

І. Правоосвітня робота загальноосвітніх навчальних закладів у напрямі профілактики дитячої злочинності та бездоглядності, як засіб формування правової культури та правової свідомості громадян.

ІІ. Співпраця психологічної служби із адміністрацією та шляхи створення психологічного комфорту в навчальному закладі з метою зниження тривожності та напруги у дітей.

         Начальник відділу  позашкільної освіти та виховної роботи управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Остапець Леонід Леонідович доповів про забезпечення в навчальних закладах району правоосвітньої та профілактичної роботи серед учнів по попередженню дитячої злочинності та бездоглядності.

     Під час обговорення виступу особливу увагу було приділено питанню співпраці структурних підрозділів  райдержадміністрації, установ  та організацій району. 

        Про співпрацю психологічної служби із адміністрацією освітнього закладу та шляхи створення психологічного комфорту в учнівському та педагогічному колективі з метою зниження тривожності та напруги у дітей виступили Хмелєва-Токарєва Ольга Василівна,  завідувач науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи інституту післядипломної педагогічної освіти університету  імені Бориса Гринченка та Виговська Марина Олександрівна, практичний психолог методичного центру практичної психології і соціальної роботи управління освіти.

       У підсумку роботи начальник управління освіти Наталія Вахнюк подякувала членам колегії та запрошеним за конструктивну співпрацю, висловила сподівання, що усі зауваження і побажання будуть враховані в подальшій роботі.

Перейти до спискуВерсiя для друку