КМДА Київська міська державна адміністрація


16 листопада 2017

На вул. Бахмацькій у Святошинському районі збудують дитячий садок

На вул. Бахмацькій у Святошинському районі збудують дитячий садок

На вулиці Бахмацькій, 35 у Святошинському районі Києва збудують дошкільний навчальний заклад. Підписано розпорядження КМДА «Про затвердження проекту «Завершення будівництва дошкільного навчального закладу на вул. Бахмацькій, 35 у Святошинському районі м. Києва».

Замовником зазначених робіт визначено КП «Спецжитлофонд».

«Новий двоповерховий дитячий садочок розрахований на 130 дітей і створить в районі 28 робочих місць. Цей район густонаселений, тому новий садок дуже порадує і батьків, і малечу. Ми демонтуємо стару занедбану недобудову, а на її місці зведемо новий сучасний дитячий навчальний заклад. І подібних садочків буде дедалі більше: мер поставив перед нами завдання скоротити чергу в дитячі садки і взагалі позбутися проблеми черг. Хочу зазначити, що кожний проект, який будує чи реконструює місто, школа чи дитячий садок, має відповідати лише найвищим стандартам сучасного будівництва», – зауважив заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

Загальна кошторисна вартість завершення будівництва складає 62 млн 109 тис. грн. Реалізація проекту здійснюється бюджетним коштом.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.