Головна  →  Новини районів  →  20 листопада 2017

Семінар на тему «Не заважай дитині творити» у спеціалізованій школі №40

Семінар на тему «Не заважай дитині творити» у спеціалізованій школі №40

16 листопада 2017 року 2017 року в рамках модернізації шкільної освіти у період втілення нового Державного стандарту освіти "Нова українська школа" та згідно з річним планом роботи школи та планом науково-методичної та інноваційної роботи на 2016/2017 навчальний рік в спеціалізованій школі №40 відбувся семінар на тему «Не заважай дитині творити». 

Основним питанням, обговоренню якого було присвячено семінар, було питання щодо технологій та засобів застосування педагогами інноваційних підходів у навчально-виховному процесі з метою формування в учнів творчого мислення.

У ході семінару заступник директора школи з навчально-виховної роботи Феденко Л.В. ознайомила присутніх з тим, які риси мають бути притаманні творчій особистості вчителя, щоб виховати креативного учня.

Після чого вчитель математики Пархоменко А.В. зупинилась детально на рисах педагогічної креативності. Вчитель початкових класів Биканова Н.О. зупинилась на важливих пріоритетних якостях творчої особистості педагога з точки зору учнів.

Вчитель математики Самойленко Г.М. зупинилась на основних методиках формування творчих здібностей у учнів.

А наприкінці вчитель інформатики Кисельова А.В. розглянула прості способи зробити школярів щасливими.

А ви згодні з А.Дістервегом, який сказав: «Головне – не заважати дитині творити»?

Перейти до спискуВерсiя для друку