Головна  →  Новини районів  →  30 листопада 2017

Творчі і активні дошкільнята ПДНЗ «Планета дитинства» та «Бебі Стар» працювали над створенням спецвипуску журналу «Пізнайко»

Творчі і активні дошкільнята ПДНЗ «Планета дитинства» та «Бебі Стар» працювали над створенням спецвипуску журналу «Пізнайко»

 Ідею ознайомити малят з новими професіями швидко підхопили два столичних дошкільних заклади «Планета дитинства» та «Бебі Стар», а редакція дитячого міжнародного журналу «Пізнайко» ще й запропонувала провести майстер-клас зі створення улюбленого журналу.

Не секрет, що на сьогодні однією із сучасних освітніх програм для раннього розвитку дітей є саме формат майстер-класів. Представник журналу, пані Олександра, розповіла дошкільнятам про професії редактора, дизайнера, менеджера, художника і кожен зміг побувати у цих нових ролях.

Процес створення журналу настільки захопив дітлахів, що давати швидко правильні відповіді у інтелектуальній грі «Редакція» було простіше простого.

Спецвипуск журналу «Пізнайко», створений власноруч дошкільнятами ПДНЗ «Планета дитинства» та «Бебі Стар», вийшов справді оновленим, цікавим і різноманітним. Цільова аудиторія читачів видання – саме ті, кому від 3 до 6, тому впоратися з роботою художників, авторів, розробників саморобок дошкільнятам було не важко. Вони давно знайомі з цим журналом, а з кожним новим випуском «Пізнайка» додаються нові поради зі створення незвичних саморобок і багато навчальних завдань для дітлахів.

Насамкінець кожен вихованець садочків отримав від борсучка Пізнайка подарунок – випуск дитячого журналу!

Перейти до спискуВерсiя для друку