Головна  →  Новини  →  5 грудня 2017

До Міжнародного дня людей з особливими потребами відбулася театральна прем’єра вистави «Мрія»

До Міжнародного дня людей з особливими потребами відбулася театральна прем’єра вистави «Мрія»

До Міжнародного дня людей з особливими потребами в рамках проекту «Розвиток інклюзивної освіти в Палаці» 2 грудня 2017 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася театральна прем’єра вистави «Мрія» за мотивами повісті-феєрії Олександра Гріна «Пурпурові вітрила».

Мистецький проект був реалізований завдяки підтримці Фонду Марини Порошенко, творчій співпраці вихованців гуртка «Від мрії до успіху», народного художнього колективу шоу-гурту «Сонях», народного художнього колективу ансамблю сучасної хореографії «Фламінго», ансамблю музичних інструментів «Експромт» Київського Палацу дітей та юнацтва та гуртківцями театральної студії «Мажор» спеціальної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Надія».

Юні артисти отримали подяки від дружини Президента України і гучні оплески від вдячних глядачів.

Відомо, якщо в мрію повірити всім серцем, вона обов’язково здійсниться. Це історія про те, як можна надихнутися, повірити в себе, зберегти свою мрію і не опустити руки на шляху до мети. У виставі вбачається спроба достукатися до розуму і серця юного глядача, сприйняття якого залаковані яскравими ефектами сьогоднішніх теле-, кіно- і театральних шоу! Юні актори змушують нас задуматися про те, що чудеса відбуваються, тільки якщо віриш в них, не зраджуєш своїй мрії, якщо вистачає сил дочекатися їх виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку