Головна  →  Новини районів  →  7 грудня 2017

Всеукраїнський тиждень права у гімназії ІІ-ІІІ ступенів №283

Всеукраїнський тиждень права у гімназії ІІ-ІІІ ступенів №283

Команда «Феміда» гімназії ІІ-ІІІ ступенів №283 виборола першість на міському етапі турніру з правознавства «Майбутня професія – юрист», який відбувся за ініціативи Головного територіального управління юстиції в м. Києві.

 Вітаємо переможців:  Амарбєєва Артема, Гузенко Галину, Кучеренко Дарину, Наїмі Арсалана, Сівковську  Катерину, Сухоноса Даніїла, Титаренко Ірину, Ярошенка Артема та  тренера команди – вчителя правознавства Усату Аллу Борисівну.

 6 грудня 2017 року відбувся фінальний  турнір між командами Деснянського та Дніпровського районів, що проходив у формі судового засідання в Деснянському районному суді міста Києва.

Команда «Феміда» гімназії 283  виборола І місце, вигравши судове засідання в якості адвокатів у справі.

Головна мета турніру - підвищення рівня правової підготовки учнівської молоді та підвищення рівня зацікавленості учнів  загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва в процесі вибору профілю навчання і сфери майбутньої професійної діяльності, сприяння їх самореалізації і творчому розвитку, шляхом консолідації зусиль правових інституцій, міської влади, науково-педагогічних працівників та громадських організацій.

Команда «Феміда» демонструвала високий рівень правових предметних вмінь (формулювати правові поняття й оперувати ними; аналізувати нормативно-правові акти; розв’язувати правові ситуації та задачі; складати юридичні документи) та набула досвід діяльності у правовій сфері.

Перейти до спискуВерсiя для друку