Головна  →  Новини районів  →  11 грудня 2017

День прав людини у закладі загальної середньої освіти №203 з інклюзивною формою навчання Святошинського району

День прав людини  у закладі загальної середньої освіти №203 з інклюзивною формою навчання Святошинського району

День прав людини — міжнародне свято, що відзначається в усьому світі 10 грудня. Свято знаменує річницю ухвалення Генеральною асамблеєю ООН Загальної декларації прав людини.

8 грудня до Міжнародного дня прав людини у спеціалізованій авіаційно-технологічній школі № 203 Святошинського району відбулась театралізована вистава "Права та закони в історії людства". Цей день для учнів пройшов під гаслом «Права кожної людини закінчуються там, де починаються права іншої. Кожна людина повинна поважати права іншої людини». У заході приймали участь й учні інклюзивного класу, адже захист прав і свобод кожного, повага до розмаїття і визнання індивідуальних особливостей – морально-етичне підгрунтя виховання підростаючого покоління. Без дотримання цих прав неможливе існування та розвиток людини в суспільстві.

Учні і педагоги закладу загальної середньої освіти № 203, святошинська педагогічна громада закликають пам’ятати про зусилля світового співтовариства щодо виховання підростаючих поколінь у дусі дотримання прав людини, на засадах інклюзивних цінностей й активної громадської позиції. 

Перейти до спискуВерсiя для друку