Головна  →  Новини  →  12 грудня 2017

Вітаємо Павленко Ольгу, яка отримуватиме стипендію Президента України за високі учнівські здобутки

Вітаємо Павленко Ольгу, яка отримуватиме стипендію Президента України за високі учнівські здобутки

Обдаровані діти — це діти, які різко виділяються із середовища ровесників високим розумовим розвитком, що є наслідком як природних задатків, так і сприятливих умов навчання та виховання. Вони виявляють себе най­більш яскраво в таких сферах діяльності: інтелектуальній, академічних досягнень, творчості, комунікаціях та лідерстві, в різних видах діяльності і руховій сфері.

Одним із щорічних конкурсів, в яких талановитий учень має змогу продемонструвати рівень академічної та творчої підготовки, є Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Цьогорічну премію відповідно до Указів Президента України від 30 вересня 2010 року № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» і від 1 вересня 2011 року № 884 «Про Положення про стипендії Президента України переможцям Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка»  отримуватиме протягом календарного року Павленко Ольга, учениця СШ № 197 ім. Дмитра Луценка ( прим. відповідно до Указу Президента України П. Порошенка від 08.12.2017 № 410/217).

Вітаємо Ольгу із високими учнівськими досягненнями та зичимо подальших успіхів у навчанні!

Висловлюємо подяку педагогічному колективові спеціалізованої школи № 197 імені Дмитра Луценка за організацію сприятливих умов для навчання та виховання підростаючого покоління! 

Перейти до спискуВерсiя для друку