КМДА Київська міська державна адміністрація


12 грудня 2017

Вітаємо Павленко Ольгу, яка отримуватиме стипендію Президента України за високі учнівські здобутки

Вітаємо Павленко Ольгу, яка отримуватиме стипендію Президента України за високі учнівські здобутки

Обдаровані діти — це діти, які різко виділяються із середовища ровесників високим розумовим розвитком, що є наслідком як природних задатків, так і сприятливих умов навчання та виховання. Вони виявляють себе най­більш яскраво в таких сферах діяльності: інтелектуальній, академічних досягнень, творчості, комунікаціях та лідерстві, в різних видах діяльності і руховій сфері.

Одним із щорічних конкурсів, в яких талановитий учень має змогу продемонструвати рівень академічної та творчої підготовки, є Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Цьогорічну премію відповідно до Указів Президента України від 30 вересня 2010 року № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» і від 1 вересня 2011 року № 884 «Про Положення про стипендії Президента України переможцям Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка»  отримуватиме протягом календарного року Павленко Ольга, учениця СШ № 197 ім. Дмитра Луценка ( прим. відповідно до Указу Президента України П. Порошенка від 08.12.2017 № 410/217).

Вітаємо Ольгу із високими учнівськими досягненнями та зичимо подальших успіхів у навчанні!

Висловлюємо подяку педагогічному колективові спеціалізованої школи № 197 імені Дмитра Луценка за організацію сприятливих умов для навчання та виховання підростаючого покоління! 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.