Головна  →  Новини районів  →  13 грудня 2017

Тиждень математики в школі I ступеня № 268 Оболонського району м.Києва

Тиждень математики в школі I ступеня № 268 Оболонського району м.Києва

У школі I ступеня № 268 проходив тиждень математики. Завданням тижня було підвищити інтерес учнів до навчальної діяльності, до пізнання дійсності та самих себе, а також вихованню самодисципліни та самоорганізації.

Впродовж тижня використовувались різні прийоми і форми організації урочної та позаурочної діяльності учнів, які забезпечували підвищення мотивації та пізнавального інтересу учнів, сприяли розкриттю внутрішнього їхнього потенціалу.

Також було організовано виставку учнівських робіт, присвячених цьому тижню. Учні школи мали змогу ознайомитися з цікавими знахідками та новинками завдяки цій виставці. Учні 1-х  класів взяли участь у традиційному конкусі "Найрозумніший". Метою конкурсу було залучення учнів до самостійної творчої діяльності, підвищення їх інтересу до шкільних предметів навколо нас.  Потім для учнів 2-4 класів проводилася математична гра-подорож «Математичний експрес».

Тиждень пройшов на належному рівні. Діти показали гарні знання, вміння та зацікавленість у вивченні шкільних предметів, навички та творчі здібності. 

Перейти до спискуВерсiя для друку