Головна  →  Новини районів  →  15 грудня 2017

Тиждень доброти у НЗО «Гімназія «Прем’єр»

Тиждень доброти у НЗО «Гімназія «Прем’єр»

Доброчинність і турбота, благодійність і милосердя. У переддень новорічних та різдвяних свят учні НЗО «Гімназія «Прем’єр» прагнуть огорнути своєю увагою кожного, хто найбільш потребує спілкування, підтримки, допомоги і піклування.

Основна мета юних благодійників – допомагати людям, які цього потребують, адже кожен розуміє, що добрий вчинок доповнює скарбницю всесвітньої любові. Керуючись саме такими принципами, юні творці добра натхненно вносять свою частку у велику спільну справу. Тож не дивно, що благодійність об’єднала в єдину родину всіх небайдужих до чужої біди людей: учнів, вчителів, батьків, громадськість району. Юні благодійники беруть участь у різних доброчинних акціях.

Акція «Подаруй дитині іграшку і надію».

Вже багато років учні гімназії «Прем’єр» допомагають своїм ровесникам-сиротам, позбавленим батьківської опіки, з Трипільської школи-інтернату. На свята дарують найнеобхідніше для навчання та побуту, а ще листівки, малюнки, аплікації з паперу (янголятка), пісні та щирі вітання. Цього разу учні гімназії «Прем’єр» зібрали подарунки до Дня Святого Миколая і виготовили власноруч мило з найкращими побажаннями знайти свою щасливу родину.

Також найпопулярнішим з благодійних заходів є проведення уроків «Доброти» батьками гімназистів.

Так, у 3 класі урок «Доброти» провела мама учня – Олеся Казимирівна. Діти зробили обереги – янголів для військових АТО та написали найщиріші побажання для наших захисників. Ангелочки – обереги полетять в АТО з написами: «Добра людина – не та, хто, вміє робити добро, а та, хто не чинить зла».

Перейти до спискуВерсiя для друку