Головна  →  Новини  →  15 грудня 2017

Ганна Старостенко: «Місто привітає понад 15 тисяч дітей, які потребують особливої соціальної уваги»

Ганна Старостенко: «Місто привітає понад 15 тисяч дітей, які потребують особливої соціальної уваги»

Традиційно до новорічних свят Київська міська державна адміністрація підготувала низку заходів для дітей з соціально вразливих сімей та тих, які пережили складні життєві обставини. Цьогоріч на привітання маленьких киян місто виділило майже 1,7 мільйонів гривень. Про це повідомила голова постійної комісії з питань освіти, науки, молоді та спорту Ганна Старостенко.

«Традиційно всі новорічні заходи Києва мають вагому благодійну та соціальну складову. Тож із 17 грудня розпочинається низка святкових розваг для 15,5 тисяч дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки громади. Міська влада підготувала багато різноманітних театралізованих розваг, святкових вистав, подарунків, які створять для наших маленьких киян відчуття справжнього дива, на яке чекаєш весь рік», – повідомила Ганна Старостенко.

Зокрема, за її словами, 19 грудня у Київському палаці дітей та юнацтва відбудеться свято Святого Миколая для дітей-сиріт і дітей з сімей учасників АТО. Майже 5 тисяч дітей матимуть змогу переглянути популярні казки «Красуня і Чудовисько», «Білосніжка та семеро гномів», «Пригоди бременських музикантів» та інші в Київському національному академічному театрі оперети. Вперше цьогоріч новорічні концерти для дітей Києва презентуватимуть у Національному палаці мистецтв «Україна» (25 грудня) і Національному цирку (18 та 26 грудня).

Ганна Старостенко також додала, що цьогоріч свого «миколайчика» отримають 168 вихованців шкіл-інтернатів Києва. Зокрема, вони відвідають вистави в Київському Палаці дітей та юнацтва, Національному цирку України, візьмуть участь у розважально-ігрових програмах у ТРЦ столиці. Окрім цього діти отримають цінні подарунки від міської адміністрації: смарт-годинники та МП3-плеєри.

Перейти до спискуВерсiя для друку