КМДА Київська міська державна адміністрація


20 грудня 2017

Свято Миколая у спеціальних школах-інтернатах Дніпровскього району

Свято Миколая у спеціальних школах-інтернатах Дніпровскього району

 День святого Миколая ‒ радісне свято, з якого розпочинається новорічно-різдвяна пора! Цей день ще з дитинства є особливим для кожного з нас, адже він сповнений очікуванням справжніх чудес та здійсненням заповітних мрій! Кожна дитина сподівається на маленьке диво і саме в силах дорослих втілити його в життя!

Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук, заступник голови Алла Загородня та начальник управління освіти Наталія Іваніна відвідали спеціальні школи-інтернати №26, №18,  спеціалізовану школу-інтернат №14 та в рамках новорічно-різдвяної акції привітали дітей зі святом, подарували солодкі подарунки і мандаринки.

«Дуже втішно робити приємне для дітей, адже вони завжди щиро оцінюють усі зусилля. Коли під час вистави бачиш радісні дитячі усмішки – це найбільша подяка. Малеча сьогодні отримала трішечки більше щастя, позитиву та віри в казку. Нехай ці відчуття будуть із ними завжди», ‒ зазначив голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук.

Казкову новорічно-різдвяну програму підготували для своїх ровесників юні артисти Центру дитячо-юнацької творчості – народний художній колектив «Дніпряночка», народний художній колектив Театр хореографічних мініатюр «Цвіт папороті», народні художні колективи «Сувенір» та «Мрія». Щира вдячність адміністрації, керівникам та дітям творчих колективів, режисерам  і всім співробітникам ЦДЮТ за унікальні сценарії, музику, яскраві сценічні костюми і атмосферу справжньої казки, святковий настрій, які ви подарували сьогодні дітям!

 Даруйте свою любов один одному, творіть добро і будьте впевнені в тому, що воно повернеться до вас сторицею! Вірте в диво і воно обов’язково здійсниться!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.