Головна  →  Новини  →  26 грудня 2017

Казкову новорічну виставу «Викрадач Різдва» відвідало понад 3,5 тисячі дітей

Казкову новорічну виставу «Викрадач Різдва» відвідало понад 3,5 тисячі дітей

На казкову новорічну виставу «Викрадач Різдва» столиця запросила понад 3,5 тисячі дітей із соціально вразливих сімей і тих, які пережили складні життєві обставини. Зі сцени палацу «Україна» від імені міста маленьких киян привітала голова Постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганна Старостенко.

«Дорогі діти, батьки! Щиро вітаю вас із прийдешніми святами – Новим роком та Різдвом Христовим. Діти, бажаю завжди залишатися собою – такими ж добрими та унікальними, жити в повну силу, рішуче йти назустріч випробуванням і захоплюючим пригодам. А вас, дорослі, нехай із останніми хвилинами старого року покинуть турботи та негаразди, а новий рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги. Прийміть мої найщиріші привітання і від імені нашого рідного міста та його мера», – звернулась до присутніх Ганна Старостенко.

Вона додала, що цьогоріч місто підготувало багато новорічних проектів, вистав, розваг. Загалом під час зимових свят у 13 муніципальних театрах відбудеться майже 400 тематичних вистав. А на Михайлівській площі для дітей відкрито локацію з розвагами, де діє резиденція Святого Миколая, працюють колесо огляду, карусель та велика гірка.

Нагадаємо, що традиційно всі новорічні заходи Києва мають вагому благодійну та соціальну складові. Тож із 17 грудня розпочалася низка святкових розваг для 15,5 тисяч дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки громади. Цьогоріч на привітання маленьких киян місто виділило майже 1,7 мільйона гривень.

Перейти до спискуВерсiя для друку