Головна  →  Новини районів  →  29 грудня 2017

Вчителі-тренери Microsoft є в Оболонському районі!

Вчителі-тренери Microsoft є в Оболонському районі!

В рамках Меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти і науки та компанією Microsoft Україна було проведено курси підвищення кваліфікації для вчителів-предметників за темою «Використання хмарних технологій в освітньому процесі».

Із 750 претендентів до участі в інтенсивному тренінгу потрапили тільки 99 вчителів і з них -два вчителя Оболонського району м.Києва: Литвинова С.Г., методист Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, та вчитель математики й інформатики НВК №240 «Соціум» Уманець В.О.

За програмою курсу вчителі мали сформувати компетентності з використання сучасних сервісів для забезпечення навчальної мобільності та організації дистанційного навчання учнів.

Вручення сертифікатів відбулося в залі колегій МОН України. Оболонські вчителі отримали сертифікати з підписом Міністра освіти і науки Гриневич Л.М. Заступник Міністра П. Хобзей зазначив, що нині є велика потреба в ІКТ-компетентних вчителях, які спроможні передати свій досвід іншим. Цифровий освітній простір – це вже не майбутнє, це реальне сьогодення. Вітаємо оболонських вчителів!

Перейти до спискуВерсiя для друку