Головна  →  Новини  →  29 грудня 2017

Форум лідерів учнівського самоврядування Києва "Україна - це ми!" у Міжнародному дитячому центрі «Артек»

Форум лідерів учнівського самоврядування Києва "Україна - це ми!" у Міжнародному дитячому центрі «Артек»

26 - 28 грудня у Міжнародному дитячому центрі «Артек» відбувся національно-патріотичний форум  лідерів учнівського самоврядування закладів освіти Києва "Україна - це ми!".

У перший день Форуму лідери мали нагоду ознайомитись та пограти у настільну гру "100 років боротьби. Українська революція 1917-1921" та застосувати свої знання з історії у історико-краєзнавчому квесті «Пізнай свій край - пізнай себе».

Тренінгові програми «Розвиток особистості та лідерства» та «Найбільший урок у світі. 17 цілей сталого розвитку» від Української Академії лідерства та ЮНЕСЕФ, що тривали протягом другого дня форуму, допомогли учнівській молоді розвити особисті лідерські якості.

На третій, заключний, день Форуму лідери провели квест «Лідерський експресс-2018» та взяли участь у настановній сесії школи відповідального лідерства «Що робити далі…?».

Урочисте закриття національно-патріотичного форуму  лідерів учнівського самоврядування закладів освіти міста Києва «Україна – це ми!» стало святковим завершенням лідерської зміни на передодні Нового року.

Старшокласники привітали один одного з прийдешніми святами, поділились власними враженнями від форуму, підвели підсумки 2017 року та розповіли про плани на 2018.

Перейти до спискуВерсiя для друку