Головна  →  Новини  →  9 січня 2018

Ось прийшли канікули, сумувати ніколи!

Ось прийшли канікули, сумувати ніколи!

Протягом останнього тижня року та на початку прийдешнього у Центрі «Десантник» було по святковому весело, жваво, по спортивному завзято і оптимістично. Так, з нагоди новорічних свят для вихованців гуртків і секцій проводилось багато заходів, як розважальних, так і спортивних та інтелектуальних, а саме:

  • 21 грудня для наймолодших вихованців Центру організовано дитячий корпоратив «Святий Миколай, до нас завітай». Маленькі гості мали змогу насолодитись концертом гуртка музичної національної творчості під керівництвом педагога Олени Возної, виступом гуртка «Юний барабанщик» під керівництвом Оксани Рогуліної, поспілкуватись зі Святим Миколаєм, роль якого вже не перший рік поспіль виконує заслужений тренер України, педагог шахового гуртка Михайло Борисович Литвиненко. Діти показували свої таланти: розповідали вірші, співали пісні, танцювали, демонстрували свої малюнки, розважали глядачів фокусами. Наприкінці їх очікував солодкий стіл та подарунки.
  • Наприкінці грудня вихованцями гуртка образотворчого мистецтва під керівництвом педагога Семенюка Василя Івановича підготовлено святкову новорічну виставку, яка і на даний час проходить у холі головного корпусу та захоплює погляди усіх відвідувачів.
  • 27 грудня відбулася відкрита першість Центру «Десантник» з боротьби самбо. У змаганнях брали участь сорок юних спортсменів, вихованців гуртків самбо Центру під керівництвом тренерів Цуркана Євгена, Яковенко Сергія, Рибчинської Анжеліки та Вигнича Іллі.
  • 28.12.2017 в гостинній залі дзюдо, школи № 235 Святошинського району організовано та проведено першість Центру «Десантник» з боротьби дзюдо на призи Діда Мороза, де брали участь біля півсотні вихованців гуртків дзюдо під керівництвом тренерів Куропятника Євгена, Куропятника Віктора, Циганка Андрія, Медаря Ігоря, Петрова Володимира.

Усі учасники змагань з дзюдо і самбо були нагороджені грамотами, медалями та солодкими подарунками.

  • 29 грудня у Центрі «Десантник» по вул. Жолудєва 6-д та на базі школи № 222 пройшов традиційний щорічний Святковий марафон з кіокушинкай карате «2018 ударів». Юні спортсмени гідно пройшли змагання, які тривали 42 хвилини, після чого перейшли до 18 спортивних конкурсів, переможці яких і отримали цінні призи. 

Всі вихованці гуртка «Кіокушинкай» - «покемончики» - так ласкаво їх називають тренери Яроцький Станіслав та Попіль Валентин, не залишились без пам’ятних подарунків і позитивних новорічних емоцій.

  • У перші дні нового 2018 року в Центрі «Десантник» вісімнадцятий рік поспіль стартував Всеукраїнський турнір з шахів «Різдвяні зустрічі», який започатковано заслуженим тренером України, педагогом шахового гуртка Михайлом Борисовичем Литвиненком.

У змаганнях беруть участь кращі шахісти Львова, Луганська, Житомира, Черкас, Ірпеня, Боярки, Обухова, Бучі, Вишневого. Столицю України представляли провідні шахові клуби: Авангард, Оболонь-гросмейстер, Товариш, Каштанчик, Гамбіт, Афіни, Будинок офіцерів, Шахова школа, КПДЮ, СДЮСШ-3, ДЮСШ-23, СЗШ №200 та господарі змагань – ПНЗ ЦВПСВМ «Десантник». Всього помірятись інтелектуальними силами зібрались 129 учасників віком від 6 до 76 років.

Центр «Десантник» вітає усіх з Новим 2018 роком та бажає з новими силами та щасливими відчуттями досягати нових успіхів та здійснювати свої мрії у новому році. Нехай щастить кожного дня, нехай вдача буде поруч увесь рік!

Перейти до спискуВерсiя для друку