Головна  →  Новини районів  →  11 січня 2018

Вектор інклюзії в концепції Нової української школи у закладах освіти Святошинського району

Вектор інклюзії в концепції Нової української школи  у закладах освіти Святошинського району

Створення універсального освітнього середовища, в якому кожна дитина відчуває себе безпечно і творчо, є складовою Концепції Нової української школи. Формування фундаментальних цінностей людства і забезпечення індивідуальних потреб кожної дитини – надзвичайно важливі у формуванні нового змісту освіти, розвитку демократичних цінностей, визнанні соціальної інклюзії.

Усі діти заслуговують навчатися у середовищі, де забезпечуються їхні базові і додаткові потреби. У закладі загальної середньої освіти № 35 Святошинського району для учнів створюються умови для розвитку, удосконалення навичок і власного вибору. Концепція Нової української школи і Вектор інклюзії у цьому закладі освіти об’єднуються у ставленні до дітей, створенні атмосфери поваги і віри в успішність кожного учня.

Педагоги підтримують нову філософію освіти щодо формування в учнів рис і чеснот, визнаних пріоритетними у багатьох освітніх системах, побудованих на спільних цінностях: чесність, справедливість, толерантність. Ми прагнемо, щоб учні та вчителі сприймали внесок кожної дитини з однаковою доброзичливістю і повагою незалежно від здібностей, соціального походження чи статі.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку