Головна  →  Новини районів  →  5 лютого 2018

Вітаємо Ковальчук Надію Петрівну, вчителя фізики НВК № 143 з перемогою на Всеукраїнському конкурсі «Вчитель року

Вітаємо Ковальчук Надію Петрівну, вчителя фізики НВК № 143 з перемогою на Всеукраїнському конкурсі «Вчитель року

Ковальчук Надія Петрівна, вчитель фізики НВК № 143, здобула перемогу на Всеукраїнському конкурсі «Вчитель року» у номінації «Фізика»!

Протягом жовтня 2017 – січня 2018 року учителі всієї України змагалися за право отримати звання «Вчитель року». В цьому році це були вчителі номінацій «Фізика», «Фізична культура», «Німецька мова» та «Українська  мова та література». Вчитель НВК № 143 Ковальчук Надія Петрівна стала переможцем на першому (районному) етапі у номінації «Українська  мова та література». На міському етапі – посіла почесне друге місце.

Учасники продемонстрували педагогічну майстерність у таких випробуваннях, як «Тестування з фахової майстерності», «Методичний практикум», «Навчальний проект», «Практична робота» а також проведення уроку у незнайомому класі.

На кожному етапі випробувань Ковальчук Надія Петрівна продемонструвала високий рівень методики навчання предмета, представила власний досвід роботи, свої педагогічні ідеї та досягнення, творчий підхід щодо використання сучасних інноваційних технологій.

Вітаємо Надію Петрівну та бажаємо їй подальшого творчого натхнення, цікавих уроків та  підкорення нових професійних вершин!

Перейти до спискуВерсiя для друку