Головна  →  Новини  →  9 лютого 2018

Деснянці здобули перемоги у міському військово-спортивному національно-патріотичному конкурсі «Честь та звитяга»

Деснянці здобули перемоги у міському військово-спортивному національно-патріотичному конкурсі «Честь та звитяга»

7 лютого 2018 року у Київській міській державній адміністрації відбулося нагородження переможців та призерів міського військово-спортивного національно-патріотичного конкурсу «Честь та звитяга».

У конкурсі, присвяченому 100-річчю Бою під Крутами та організованому Київським центром дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання спільно з Департаментом освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) взяли участь 35 команд та 460 учасників з різних закладів освіти міста Києва. Програма заходу складалась з особистих та командних змагань.

У церемонії нагородження взяли участь представники організацій та установ, що долучилися до проведення змагань: ГО «Київська спілка ветеранів АТО», ГО «Юнацький корпус», Київський міський військовий комісаріат та Київська міська організація Товариства сприяння оборони України.

Учасників змагань привітала директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Фіданян Олена Григорівна та директор КПНЗ «Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання» Стешук Валентина Миколаївна.

Надзвичайно приємно, що деснянці виявили найкращі знання, бійцівські риси, практичні вміння та отримали грамоти і медалі:

Сидоренко Богдан, учень школи І-ІІІ ступенів № 321 за ІІІ місце  у конкурсі «Неповне розбирання та складання АК-74»,

Пасічник Владислав, учень школи І-ІІІ ступенів № 308 за ІІІ місце у конкурсі «Спорядження магазина АК-74»,

Шевченко Павло, учень школи І-ІІІ ступенів № 321 за ІІ місце  у конкурсі «Неповне розбирання та складання АК-74»,

Холджаєв Комалхон, учень школи І-ІІІ ступенів № 321 за ІІ місце у конкурсі «Спорядження магазина АК-74»,

Гура Ростислав, учень школи І-ІІІ ступенів № 276 за І місце у конкурсі «Згинання та розгинання рук в упорі».

 Команда школи І-ІІІ ступенів № 292 імені гетьмана України Івана Мазепи, що посіла  ІІІ місце у змаганнях «Перетягування канату», була нагороджена медалями, грамотою та кубком.

Вітаємо юних патріотів та зичимо нових перемог!

Перейти до спискуВерсiя для друку