Головна  →  Новини районів  →  9 лютого 2018

В Управлінні освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації пройшли семінари з охорони праці, безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки

В Управлінні освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації пройшли семінари з охорони праці, безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки

Для керівників закладів освіти Деснянського району міста Києва та їх заступників, які виконують функції спеціалістів з охорони праці,  було проведено семінари з охорони праці,  безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки.

Учасники семінару проаналізували стан дитячого, виробничого та невиробничого травматизму в закладах освіти Деснянського району за підсумками  2017-го року. Також під час семінарів були розглянуті питання щодо організації роботи за напрямками попередження та профілактики травматизму і організації роботи соціально-психологічної служби з питань попередження дитячого травматизму у  закладах освіти району.

Під час семінарів було акцентовано увагу на роботі, яку повинен здійснювати кожний керівник  закладу освіти  з метою створення умов для збереження життя і здоров’я учасників освітнього  процесу.

Досвідом роботи з профілактики дитячого травматизму під час презентацій поділилися директор  навчально-виховного комплексу «дошкільний навчальний заклад» (центр розвитку дитини) – школа І-ІІ ступенів № 278 Коваль О.Д.,   завідувач дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 776 комбінованого типу Рижук Л.М. ,заступник директора  з навчальної роботи спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 250 з поглибленим вивченням математики  Сизоненко Л.М., вихователь-методист дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 34 «Оріяна» Виничук Г.В, заступник директора з адміністративно-господарської роботи  спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 250 з поглибленим вивченням математики Алешківська В.В.,    практичні психологи ЗЗСО № 250 Качур О.В., Степенко М.О., СНВК «Київські каштани»  Бочка І.І., вчитель ЗЗСО № 250 Павленко О.С.

Перейти до спискуВерсiя для друку