Головна  →  Новини  →  9 лютого 2018

Ігри з минулого – веселі ігри!

Ігри з минулого – веселі ігри!

8 лютого 2018 року відбувся фінал конкурсно-розважальної програми  «Гра скликає друзів», який традиційно проводиться в Деснянському районі Центром дитячої та юнацької творчості за сприяння Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації.

Цьогорічна тема програми стали ‑ «Ігри з минулого». Молоді ігротехніки  проявили себе, як справжні актори - яскраві, енергійні, захопливі хлопці та дівчата  перевтілювалися у різноманітні ролі та образи; танцювали та підспівували під відомі хіти минулих років, брали активну участь в іграх своїх команд-суперників: стрибали через резиночку, грали в слова, в рибалку та рибку, мисливців та качок, втікали від смішної «Баби-Куці».

Журі також довелося наполегливо попрацювати та обрати переможців по багатьом критеріям: режисура номеру; підбір театралізованих персонажів; оригінальний реквізит, уміння з ним працювати; різноманітність ігрового матеріалу; художнє та музичне оформлення ігрової програми тощо.

За підсумками місця розподілено наступним чином:

Перемогу в номінації «Симпатія журі» здобула команда школи І-ІІІ ступенів № 119 Деснянського району міста Києва, «Найдружелюбнішою командою» обрано школу І-ІІІ ступенів № 213 Деснянського району міста Києва.

Перемогу в номінації «Найкраща ведуча» конкурсу отримала Завгородня Євгенія, учасниця команди спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 250 з поглибленим вивченням математики Деснянського району міста Києва.

Призові місця отримали команди:

ІІІ місце - школа І-ІІІ ступенів № 212 Деснянського району міста Києва;

ІІ місце - школа І-ІІІ ступенів № 213 Деснянського району міста Києва;

І місце - спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 250 з поглибленим вивченням математики Деснянського району міста Києва.

Команди–переможниці нагороджені грамотами Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації.

Окремо, висловлюємо подяку адміністрації  школи І-ІІІ ступенів № 212 Деснянського району міста Києва за гостинність. 

Перейти до спискуВерсiя для друку