КМДА Київська міська державна адміністрація


14 лютого 2018

Учні школи № 212 відвідали Національний Технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Учні школи № 212 відвідали Національний Технічний  університет України  «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

                     В 1898 році було засновано Національний Технічний  університет України  «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», який сьогодні є найбільшим навчально-науковим центром України. Ця провідна освітня установа отримала своє визнання навіть за межами України.

Глибоке та незабутнє враження справляє саме наукове містечко, де на 120  гектарах кожен день навчаються, навчають, працюють, роблять відкриття та новітні науково - технічні розробки 50 000 чоловік.

               08 лютого 2018 року учням 8-а класу школи І-ІІІ ступенів № 212 Деснянського району та їх вчителю історії та правознавства О.С. Ліщинській  пощастило завітати  до цього гостинного вищого навчального закладу разом зі школою молодих юристів. Саме тут на учнів чекала зустріч з людиною, яка просто живе своєю «альма-матер» із захопленням та блиском в очах, оповідаючи про її історію та сьогодення. Цією людиною є декан факультету соціології та права, кандидат філософських наук, доцент Мельниченко Анатолій Анатолійович. Саме він провів наших учнів  за  «лаштунки» студентського та викладацького життя, сколихнувши їхнє бажання в свій час стати його частиною. Особливе враження своєю величчю та справжнім науковим духом справила зала засідань вченої ради університету та наукова бібліотека із сучасним вільним студентським простором. Щира подяка Анатолію Анатолійовичу за цю захопливу пізнавальну подорож. Бажаємо нових наукових звершень та натхнення!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.