Головна  →  Новини  →  15 березня 2018

Проект «Сила патріотизму» до Дня українського добровольця

Проект «Сила патріотизму» до Дня українського добровольця

14 березня 2018 року в рамках відзначення Дня українського добровольця у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся міський проект «Сила патріотизму». У заході взяли участь учні та вихованці закладів загальної середньої, професійно-технічної, позашкільної освіти, ліцеїсти Київського військового ліцею імені Івана Богуна.

Департамент освіти і науки, молоді та спорту, Київський Палац дітей та юнацтва, Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання спільно з ГО «Київська міська спілка ветеранів АТО», ГО «Славетні епохи України», Національним історико-архітектурним інститутом «Київська фортеця», ГО «Юнацький корпус» підготували цікаву програму для учнівської молоді: перегляд документального фільму про добровольців; відвідування фотовиставки, на якій представлено світлини учасників та подій 2014-2015 року на сході України; знайомство зі зброєю та тактичним спорядженням, що знаходилось на озброєнні Збройних Сил України України.

Діти мали можливість поспілкуватися з ветеранами АТО, відвідати майстер-клас з надання першої домедичної допомоги. Вихованці Київського Палацу дітей та юнацтва презентували для учасників заходу святкову творчу програму.

Перейти до спискуВерсiя для друку