КМДА Київська міська державна адміністрація


29 березня 2018

29 березня за участі Лілії Гриневич відбулися мотиваційні зустрічі Ніка Вуйчича зі школярами та вчителями щодо запобігання булінгу в школах

29 березня за участі Лілії Гриневич відбулися мотиваційні зустрічі Ніка Вуйчича зі школярами та вчителями щодо запобігання булінгу в школах

29 березня 2018 року Міністр освіти і науки Лілія Гриневич взяла участь у мотиваційних зустрічах відомого австралійського спікера Ніка Вуйчича з українськими школярами, вчителями та батьками на тему: «Як зробити школу безпечною?».

Агресія і залякування серед школярів стали серйозною проблемою в Україні. За даними дослідження ЮНІСЕФ понад 80% дітей у віці від 11 до 17 років стикалися з проблемою цькування в навчальних закладах, 24% дітей стали жертвами булінгу, а 48% з них нікому не розповідали про ці випадки. Люди звертаються в поліцію тільки в тих випадках, коли вже завдано тілесних ушкоджень – щонайменше, середньої тяжкості.

Нік Вуйчич в Київському будинку дітей та юнацтва провів навчально-мотиваційний захід для школярів та їхніх вихователів за таким розкладом:

  • 13:00 – зустріч зі школярами-підлітками на тему: «Як знайти друзів та як їх втримати». 

  • 15:00 – зустріч з вчителями, методистами, психологами та батьками на тему: «Безпечна школа: як навчити підлітків дружити».


Адреса: вул. Івана Мазепи, 13 (Київський будинок дітей та юнацтва)

Довідково:

Нік Вуйчич – відомий оратор і меценат, людина без рук і ніг. Він керує некомерційною організацією «Життя без кінцівок», яка створена для допомоги інвалідам. Близько 250 раз на рік виступає зі сцени, пише книги, знімається в кіно, бере участь у відомих ток-шоу. Ще школярем Нік на власному досвіді пережив знущання від однокласників. Але тепер ці складні переживання залишилися позаду, і він проводить по всьому світу навчальні лекції щодо запобігання булінгу серед школярів.

Організацією приїзду Ніка Вуйчича в Україну займається його офіційний представник коммунікаційне агентство Key Strategy, за підтримки Міністерства освіти і науки України, КМДА та телеканалу 1+1 (Соціальний проект Право на освіту).

Додаткова інформація на сайті – www.nick-vujicic.com.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.