Головна  →  Новини  →  24 квітня 2018

«Крила натхнення 2018». Як проходило вручення однієї з найпрестижніших та найголовніших нагород за досягнення в галузі освіти і навчання

«Крила натхнення 2018». Як проходило вручення однієї з найпрестижніших та найголовніших нагород за досягнення в галузі освіти і навчання

 Урочиста церемонія нагородження в рамках щорічного освітянського фестивалю «Крила натхнення 2018» за досягнення в галузі освіти, навчання, виховання, творчості відбулася 20 квітня в НВК №141 «ОРТ» Дніпровського району.

У цьому році у 10 номінаціях «Освіта. Ідея. Інновація. Успіх», «Інтелектуальна еліта Дніпровського», «Партнерство в освіті», «Крок за кроком – успіх за успіхом», «Учителі важливі», «Творимо себе – творимо Україну», «Разом до успіху», «Авторитет і лідерство», «Майстерність. Креативність. Лідерство. Позитив», «Окрилені творчістю» було нагороджено грамотами управління освіти, подарунками-книгами, медалями, квітами майже 250 осіб.

Успішних освітян та дітей закладів освіти Дніпровського району привітали Петро Онофрійчук, голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, та Наталія Іваніна, начальник управління освіти.

Першими відзначили за активну життєву позицію, енергію та ентузіазм, завзятість в досягненні мети 12 учителів початкових класів, які є учасниками регіонального педагогічного  експерименту «Початкова школа: освіта для життя» в рамках реформи Нової української школи:

ШевченкоСвітлана Вікторівна, учителька початкових класів СШ № 65

ГорунЛариса Василівна, учителька початкових класів СЗШ № 66

МунтянОксана Олексіївна,  учителька початкових класів СШ № 98

ТерещенкоМарина Леонідівна, учителька початкових класів СШ № 120

ЗгурськаЛюдмила Миколаївна, учителька початкових класів НВК № 167

Забіяка Оксана Михайлівна, учителька початкових класів СШ № 246

Юношева Тетяна Володимирівна, учителька початкових класів СШ №246

КлименкоЛюдмила Леонідівна, учителька початкових класів СЗШ№ 258,

ДідусьСвітлана Василівна, учителька Українського колежу імені В.О. Сухомлинського

Данкіна Ірина Олександрівна, учителька Гуманітарної гімназії «Гармонія»

Лемещук Ірина Миколаївна, учителька початкових класів НВК «Щастя»

Соколовська Поліна Олександрівна, учителька ТОВ «Академія сучасної освіти»

 У номінаціях «Інтелектуальна еліта Дніпровського», «Авторитет і лідерство» та «Творимо себе – творимо Україну» було нагороджено майже 100 талановитих учнів закладів освіти. Ці юнаки і дівчата мають високі досягнення у навчанні та наполегливі у підкоренні вершин знань, відкриті до нових технологій, постійно рухаються вперед, цілеспрямовані у досягненні мети.  Марина Кінах, вручаючи нагороди (грамоти та медалі), подякувала школярам за особистий внесок в створення позитивного іміджу освіти Дніпровського району. А так як бездоганним засобом для привітання є квіти, Марина Володимирівна подарувала від себе особисто кожному юнаку і дівчині букет чарівних троянд.

 Уперше на фестивалі-нагородженні «Крила натхнення 2018» започатковано нову номінацію «Партнерство в освіті». Серед відзначених Онофрійчук Петро Васильович, голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Піскарьова Тетяна Анатоліївна, заслужена артистка України, Кінах Марина Володимирівна, громадська діячка тазаслужений журналіст України, Ткаченко Анатолій Вікторович, директор ТОВ «Міжнародний виставковий центр», Нікандренко Галина Захарівна, голова Районної організації профспілки працівників освіти Дніпровського району, Надія Тутенко, менеджер проекту Folk Ukraine, Ільєнко Василь Петрович, начальник відділу сім’ї, молоді та спорту, Череватий Сергій Володимирович, член Правління Київської міської спілки журналістів України, Мерінова Оксана Володимирівна, голова Об’єднання батьків школярів Дніпровського району, Гольцберг Катерина Олександрівна, психолог Професійної асоціації дитячих аналітичних психологів, ЧупринаНаталія Володимирівна, автор проектів «Школа освітнього коучингу», «Клуб щасливих вчителів», батьки учнів закладів освіти,  депутати Київської міської ради  Андрій Странніков, Олесь Маляревич, Олександр Харченко,  Тарас Криворучко, Сергій Артеменко, Віталій Росляков, Ярослав Горбунов, Олена Овраменко, Олександр Міщенко, Павло Тесленко, Олексій Новіков, Олександр Березніков, Вадим Васильчук, Валерій Гуманенко, Наталія Шульга.

У номінації «Освіта. Ідея. Інновація. Успіх» відзначили 15 закладів-лідерів за створення умов для високих досягнень учнів у навчанні, розвиток  їх наукового та творчого потенціалу, результативну підготовку учнів до міжнародних, всеукраїнських, міських учнівських олімпіад та конкурсів:

 Навчально-виховний комплекс №141 «ОРТ» (директор Кіньков Юрій Григорович). За реалізацію проекту та відкриття підрозділу «заклад дошкільної освіти». Заклад-лідер із проведення Перших всеукраїнських змагань з робототехніки та робототрафіку,  підготовки учнів-переможців всеукраїнського етапу олімпіади з евриту та міжнародних конкурсів з робототехніки.

 Дитячо-юнацька хореографічна студія «Щасливе дитинство» (директор Побєжимова Ольга Вікторівна). Заклад-лідер та переможець міжнародних, всеукраїнських, міських творчих конкурсів, постійний учасник районних мистецьких заходів та мистецьких проектів у Національному палаці мистецтв «Україна». Учасник телепрограми «Фольк-Muzik», «Шлягер року», «Пісенний вернісаж»,  урочисого відкриття XVI Міжнародного турніру зі спортивної гімнастики "Ukraine International cup 2018", урочистого відкриття та церемонії нагородження переможців ХХІ Київського міжнародного турніру з боротьби.

 Русанівський ліцей (директор Бельцевич Ірина Василівна). Заклад-лідер у підготовці переможців олімпіад міжнародного, всеукраїнського та міського рівнів; підготовці учнів, які отримали 200 балів за результатами ЗНО. Русанівський ліцей ввійшов до ТОП-100 кращих шкіл України за результатами ЗНО. Заклад – переможець Міжнародної олімпіади з математики в Білорусії.

 Навчально-виховний комплекс «Домінанта» (директор Уфімцева Світлана Василівна). Заклад-лідер у підготовці призерів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук та чотирьохразовий володар перехідної почесної відзнаки «Золота Сова». НВК «Домінанта» - лідер у підготовці переможців районних, міських всеукраїнських учнівських олімпіад, конкурсів та учителів у Всеукраїнському конкурсу «Учитель року», багаторазовий володар Гран-Прі конкурсу «Київський вальс» та учасник «Дніпровського балу – 2018». НВК «Домінанта» ввійшов до ТОП-100 кращих шкіл України за результатами ЗНО. Учні НВК – стипендіати Київської міської ради для обдарованих дітей Києва. Учні закладу – стипендіати Київської міської ради для обдарованих дітей Києва.

 Технічний ліцей (директор Андрієнко Анатолій Михайлович). Заклад-лідер у підготовці переможців олімпіад: всеукраїнського та міського рівня, підготовці учнів, які отримали 200 балів за результатами ЗНО. Ліцей увійшов до ТОП-100 кращих шкіл України за результатами ЗНО. Заклад-переможець міського та учасник всеукраїнського етапу Всеукраїнської гри «Сокіл» (Джура), учасник «Дніпровського балу – 2018». Учні ліцею – стипендіати Київської міської ради для обдарованих дітей Києва.

 Навчально-виховний комплекс №167 (директор Кавун Олена Володимирівна). Заклад ввійшов до ТОП-100 кращих шкіл України за результатами ЗНО. НВК №167 учасник  престижних  міжнародних програмам  DSD-диплом, «Сambridge English school», «Go Camp». Заклад відзначений за високий рівень підготовки учнів до участі у конкурсі «Київський вальс» та «Дніпровський бал». Учні НВК – стипендіати Київської міської ради для обдарованих дітей Києва. Заклад увійшов до попреднього списку #GoCamps Ukraine, заклад учасник «Дніпровського балу – 2018». Учні НВК №167 – стипендіати Київської міської ради для обдарованих дітей Києва.

 НВК №30 «Еконад» (Мельниченко Володимир Миколайович). Заклад-лідер постворенню нового освітнього простору та модернізацію сайту закладу освіти. НВК №30 багаторазовий учасник конкурсу «Київський вальс» та учасник «Дніпровського балу – 2018». Заклад успішно реалізує екологічні проекти у співпраці з міжнародними громадськими організаціями, ініціатор проведення еко-воркшопу «Еколого-економічна глобалізація: світові тенденції». Заклад є базовим для проведення військово-спортивних змагань.

 Гімназія №191 ім. П.Тичини (директор Лавриненко Світлана Леонідівна). Заклад-лідер у підготовці переможців олімпіад всеукраїнського та міського рівнів, підготовці учнів, які отримали 200 балів за результатами ЗНО. Гімназія ввійшла до ТОП-100 кращих шкіл України за результатами ЗНО. Заклад нагороджується за реалізацію проекту «Рада Європи» та високий рівень підготовки учнів до участі у конкурсі «Київський вальс». Учні гімназії – стипендіати Київської міської ради для обдарованих дітей Києва.

 Гімназія № 136 (директор Головко Наталія Ігорівна). Заклад освіти нагороджується за створення нового освітнього простору, за модернізацію та оновлення сайту, за виховання демократичної еліти нації та проведення конференції «Модель ООН» - «Мир у світі – запорука сталого розвитку у людства». Заклад ввійшов до ТОП-100 кращих шкіл України за результатами ЗНО. За створення та реалізацію відеокліпу та реміксу гімну освіти «Найкраща освіта – найкращий Дніпровський район».

 Спеціалізована школа №246 (директор Чуприна Ольга Іванівна). Заклад-лідер у підготовці переможців всеукраїнських та міських учнівських олімпіад. Заклад – учасник регіонального проекту Нової української школи «Освіта для життя». Учні школи – стипендіати Київської міської ради для обдарованих дітей і навіть отримують стипендію Президента України!

 Ліцей №208 (директор Чемерис Михайло Валентинович).Заклад-лідер у підготовці переможців олімпіад міжнародного, всеукраїнського  та міського рівня,  підготовці учнів, які отримали 200 балів за результатами ЗНО, Ліцей №208 ввійшов до ТОП-100 кращих шкіл України за результатами ЗНО.  Команда ліцеїстів – переможець Всеукраїнських змагань з пішохідного туризму. Учні ліцею – стипендіати Київської міської ради для обдарованих дітей Києва.

Спеціалізована школа №98 (директор Литвин Любов Петрівна). Заклад – учасник регіонального проекту Нової української школи «Освіта для життя». Учні закладу активні учасники та переможці  всеукраїнських та міських учнівських олімпіад, Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика, змагань  з вогневої підготовки "Снайпер столиці", конкурсу читців поезії Т. Шевченка. Заклад багаторазовий учасник конкурсу «Київський вальс» та учасник «Дніпровського балу – 2018».

 Середня загальноосвітня школа №258 (директор Гаврильченко Наталія Миколаївна). Заклад нагороджується за участь у регіональному проекті «Освіта для життя», за реалізацію шкільних  проектів  "My school is cool", «Від селянки до панянки», за найактивніше ведення сторінки закладу у мережі фейсбук, за високий рівень підготовки учнів до участі у конкурсі «Київський вальс», перемогу у змаганнях "DniproTurFest" , у груповому турнірі Всеукраїнських змагань з футзалу "Football for kids ". Заклад увійшов до попреднього списку #GoCamps Ukraine.

 Середня загальноосвітня школа №195 (директор Дюкарева Тетяна Анатоліївна). За проведення ненудних уроків та перерв, організацію благодійних заходів, креативних івентів для педагогів школи. За постановку на високопрофесійному рівні спектаклю «Гарі Потер» педагогами та учнями школи.

 НВК №176 (директор Лукашук Валентина Петрівна). Заклад-лідер у підготовці переможців олімпіад з іспанської мови всеукраїнського та міського рівня. Заклад нагороджується за розвиток міжнародного партнерства в освіті, реалізацію проекту освітніх обмінів школярів за перезавантаження педагогів з керівником, приєднання до гурту білих ворон – агентів змін в освіті.

Перейти до спискуВерсiя для друку