Головна  →  Новини  →  24 квітня 2018

ХV загальноміський конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіті»

ХV загальноміський конкурс-фестиваль  «Діалог держав: партнерство в освіті»

        25 квітня 2018 року о 15.00 у Київському Палаці дітей та юнацтва    (вул. І. Мазепи, 13) відбудеться ХV загальноміський конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіті» під гаслом«Україна – це Європа».

Захід  проходить з метою підтримки і розвитку партнерських стосунків між навчальними закладами міста Києва та інших держав, підготовки учнівської молоді до успішної самореалізації в умовах європейської інтеграції та світової глобалізації, активізації їх пізнавальної діяльності до вивчення історії, культури, побуту, звичаїв та традицій держав світу.

Конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіті» вперше було проведено у 2003 році, і з кожним роком  він стає все більш популярним серед загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва.

         Цього року у конкурсі-фестивалі візьмуть участь 10 команд закладів загальної середньої освіти міста Києва – переможці районного етапу конкурсу-фестивалю «Діалог держав: партнерство в освіті», а це понад 700 учасників:

Голосіївський – Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 92 імені Івана Франка міста Києва.

Дарницький – Спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов № 314.

Деснянський – Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 264 з поглибленим вивченням англійської мови.

Дніпровський – Навчальний заклад НВК «Домінанта» м. Києва.

Оболонський – Приватний загальноосвітній навчальний заклад ІІ-ІІІ ступенів «Екологія і культура» м. Києва.

Печерський – Предславинська гімназія  № 56.

Подільський – Гімназія № 34 м. Києва.

Святошинський – Спеціалізована школа № 304 м. Києва.

Солом’янський – Гімназія біотехнологій № 177.    

Шевченківський – Школа І-ІІІ ступенів № 169 м. Києва

 

Команди представлятимуть такі країни як: Федеративна Республіка Німеччина, Держава Ізраїль, Французька Республіка, Королівство Іспанія, Італійська Республіка, Швейцарська Конфедерація, Республіка Молдова.

 

         Програма конкурсу-фестивалю передбачає сценічний виступ команди, який демонструє знання учнями історії та культурних традицій держави.

         Переможці загальноміського етапу конкурсу-фестивалю «Діалог держав: партнерство в освіті» будуть нагороджені Грамотами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту та цінними подарунками.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку