Головна  →  Новини  →  11 червня 2018

У Києві здійснять термомодернізацію школи-дитячого садка «Ластівка»

У Києві здійснять термомодернізацію школи-дитячого садка «Ластівка»

У Києві здійснять термомодернізацію школи-дитячого садка «Ластівка». Підписано розпорядженняКМДА про перезатвердження робочого проекту термомодернізації (реконструкції) будівлі бюджетної сфери «Школа-дитячий садок Ластівка» на просп. Оболонському, 32-А. Робочий проект перезатверджено, враховуючи експертний звіт щодо розгляду проектної документації від 17 квітня 2018 року.

Замовником робіт визначено КП «Група впровадження проекту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях м. Києва».

Необхідність реалізації проекту обґрунтована значними витратами теплової енергії через огороджуючі конструкції і постійним зростанням витрат на оплату енергоносіїв, що зумовлює необхідність реалізації комплексу енергозберігаючих заходів, направлених на скорочення споживання теплової енергії.

Проектом реконструкції передбачено утеплення стін, даху та підлоги; заміну вікон і дверей на енергоефективні та реконструкцію внутрішніх інженерних мереж. Очікується, що заплановані роботи з термомодернізації дозволять значноскоротити споживання теплової енергії закладом, а також створять комфортні умови для перебування відвідувачів закладу.

Виконання робіт із термомодернізації (реконструкції) школи-дитячого садка «Ластівка» планується виконати у 2018 році за кошти міського бюджету та за кошти державного фонду регіонального розвитку.

Перейти до спискуВерсiя для друку