Головна  →  Новини  →  13 червня 2018

Цікавий відпочинок. Літо – 2018. Табір «Барвінок» на базі закладу загальної середньої освіти № 196 Святошинського району

Цікавий відпочинок. Літо – 2018. Табір «Барвінок» на базі закладу загальної середньої освіти № 196 Святошинського району

Спортивно-розважальна гра «Це ми можемо легко».

Кожен день у таборі «Барвінок» на базі ЗЗСО № 196 Святошинського району урізноманітнений цікавими подіями і дійствами. Навіть  звичайна ранкова зарядка  перетворюється на справжній танцювальний батл під веселу, ритмічну музику. Спортивні інструктори щодня вигадують нові, цікаві і різноманітні вправи, що заряджають усіх енергією і гарним настроєм на весь день.

12 червня було приурочено спорту. Вихованці табору змагалися на стадіоні та спортивних майданчиках.   

Усі учасники веселих  естафет показали себе спритними, швидкими, вмілими, розумними та вправними. Кожен отримав заряд бадьорості й зміцнив своє здоров’я.

Результати змагань свідчать про те, що з фізкультурою і спортом дружать усі!

Розважальна гра «Барвінкове караоке».

13 червня в таборі «Барвінок» на базі ЗЗСО № 196 було позначене яскравими талантами наших юних зірочок.

О 12 годині розпочалася розважальна гра «Барвінкове караоке». Вихованці табору  взяли участь у вікторині про музичні інструменти, після якої загони продемонстрували свою вокальну, танцювальну і спортивну майстерність  у творчому дійстві.

Попереду ще багато днів веселої табірної зміни і, ми сподіваємося, що за цей час вихованці «Барвінку» зможуть розкрити свої таланти і здібності, адже наші діти – найкращі.

Перейти до спискуВерсiя для друку