КМДА Київська міська державна адміністрація


13 червня 2018

Тримати руку на пульсі життя! У Святошинському районі відбулось тестування та звітування керівників закладів освіти, з якими планується переукладання контракту

Тримати руку на пульсі життя! У Святошинському районі відбулось тестування та звітування керівників закладів освіти, з якими планується переукладання контракту

Активна життєва та професійна позиція керівника закладу освіти, здатного вчасно реалізувати реформи в освіті в умовах соціальних змін, допомагає виявленню кращого педагогічного досвіду, що заслуговує на схвалення та поширення.

Завдання управління освіти, молоді та спорту –організувати підготовку сучасного керівника закладу освіти, сприяти формуванню професійного іміджу директора на основі виявлення та презентації у різних формах кращих аторських і колективних педагогічних ідей, напрацювань, інформування громади про зміст інноваційної, експериментально-дослідної діяльності навчального закладу.

Отже, 07, 08 червня 2018 року на базі закладу загальної середньої освіти № 35 відбулось тестування керівників дошкільної та загальної середньої ланок освіти, з якими планується переукладання контрактів. Перелік питань тестування стосувався виключно професійної діяльності керівника щодо прийняття відповідних управлінських рішень; знання вимог чинного законодавства галузі «Освіта».

Після тестування керівників освітніх установ перейшли до другого туру. Так 12 та 13 червня 2018 року в актовій залі закладу загальної середньої освіти № 35 відбулось звітування керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти перед комісією у складі фахівців з департаменту освіти і науки, молоді та спорту та управління освіти, а також  педагогічною та батьківською громадськістю.

Поряд із тим. демонстрації креативного підходу до прийняття управлінських рішень  керівниками закладів освіти Святошинського району не залишили байдужим жодного з присутніх в залі.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.