КМДА Київська міська державна адміністрація


20 липня 2018

У Дарницькому районі відкриють нову початкову школу на 360 місць

У Дарницькому районі відкриють нову початкову школу на 360 місць

19 липня Київрада підтримала рішення про створення двох навчальних закладів у Дарницькому районі – початкових шкіл № 334 та № 332. Про це повідомила голова постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганна Старостенко.

За її словами, в умовах інтенсивної забудови Дарницького району, нові комунальні заклади освіти – необхідні умови для забезпечення освітніх потреб маленьких киян.

«Початкову школу № 334 розташують у новобудові на проспекті Миколи Бажана, 34-А, вона буде розрахована на 360 місць (12 класів). Ввести заклад в експлуатацію заплановано вже у вересні цього року. Також у Дарницькому районі з’явиться початкова школа № 332, на вулиці Бориса Гмирі, 2-В, що створена шляхом її відокремлення від гімназії «Київська Русь». Таке рішення міська влада прийняла відповідно до нового освітнього законодавства», – пояснила Ганна Старостенко.

Зазначимо, що видатки на утримання комунальних закладів здійснюватимуться за рахунок коштів, передбачених бюджетом Києва для головного розпорядника – Дарницької районної в місті Києві державної адміністрації у галузі «Освіта».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.