Головна  →  Новини  →  11 жовтня 2018

Оновлений склад Київської міської ради старшокласників розпочав свою роботу

Оновлений склад Київської міської ради старшокласників розпочав свою роботу

У травні-вересні цього року учнівська молодь столиці обрала своїх представників до Київської міської ради старшокласників.

11 жовтня відбулося І у новому навчальному році засідання стратегічної сесії Київської міської ради старшокласників. Визначено пріоритетні проекти на 2018-2019 навчальний рік. Сьогодні українське суспільство постало перед багатьма викликами, зокрема це й розвиток громадянської активності у дітей та молоді в Україні.

Під час засідання сесії ради створено робочі групи з підготовки до Київського дитячо-юнацького форуму «М18 – Ми можемо більше!», що відбудеться 28 жовтня 2018 року. Зазначимо, що лідери учнівського самоврядування цьогоріч вперше виступають співорганізаторами форуму М18.

Визначено координаторів з питань роботи з громадськістю, зокрема з лідерами думок та українськими інфлюенсерами, комунікації з депутатами Київської міської ради. Підтримано пропозиції продовження реалізації проекту «Якби мером Києва був я…»  для учнівської молоді міста Києва, як такого, що сприяє залученню старшокласників до громадянської активності та розвитку двосторонньої комунікації між владою та суспільством.

Запрошуємо учнівську молодь столиці до активної участі у Форумі!

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку