КМДА Київська міська державна адміністрація


2 листопада 2018

Науки про Землю – освітньому фестивалю «KyivEdFest»

Науки про Землю – освітньому фестивалю «KyivEdFest»

Під егідою Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) 31 жовтня відбувся освітній фестиваль управлінської майстерності «KyivEdFest», темою якого були географічна освіта  і наука.

До участі у фестивалі були запрошені вчителі шкіл міста Києва та провідні наукові співробітники Інституту географії НАН України, а також педагоги відділення наук про Землю Київської МАН.

Зі вступним словом до присутніх  звернулась завідувач відділення наук про Землю Курлова Зінаїда Олександрівна. Вона привітала всіх присутніх і представила:

- Лісовського Сергія Антоновича – заступника директора Інституту географії НАН України з наукової роботи, доктора географічних наук;

- Чехнія Віктора Михайловича – завідувача відділу ландшафтознавства Інституту географії НАН України, кандидата географічних наук;

- Поливач Катерину Анатоліївну, провідного співробітника відділу картографії Інституту географії НАН України,  кандидата географічних наук;

-  Спицю Романа Олександровича - завідувача відділу геоморфології та палеогеографії Інституту географії НАН України, кандидата географічних наук.

До уваги присутніх було представлено цікаві теми:  «Природокористування в Україні: історія та виклики сучасності» (Лісовський С.А.); «Використання космічних знімків в географічних дослідженнях» (Чехній В.М.); «Культурна спадщина, як ресурс сталого розвитку» (Полівач К.А.); «Вулкани-унікальний природний феномен» (Спиця Р.О.).

Зустрічі з науковцями в рамках освітнього фестивалю «KyivEdFest»    вже стали доброю традицією, яка символізує співпрацю шкільних педагогів, науковців та педагогів Київської МАН.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.