КМДА Київська міська державна адміністрація


5 листопада 2018

Освітяни Києва – срібні призери Київської міської спартакіади «Здоровий киянин»

Освітяни Києва – срібні призери Київської міської спартакіади «Здоровий киянин»

2-4 листопада 2018 року на базі Київського національного торговельно-економічного університету відбувся  фінальний етап VII Київської міської спартакіади "Здоровий киянин"

У програмі Спартакіади: футзал, волейбол, стрітбол, настільний теніс, гирьовий спорт, армспорт, шахи.

У фінальній частині брали участь п'ятнадцять команд: Київська міська профспілка працівників охорони здоров’я (КМППОЗ), Департамент освіти і науки КМДА, Укртрансгаз, ДНЕСТЕРЕНЕРГО (Молдова),  КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО,  УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ЦЕНТР РАДІОЧАСТОТ, ФАРМАК, ДНІПРООБЛЕНЕРГО,  Національна академія наук України, HLB Ukraine, Центр екстреної медицини та медицини катастроф, Київський національний торговельно-економічний університет, Національний інститут раку МОЗ України, Управління фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у       м. Києві.

 Освітян  Києва представляла збірна команда педагогів Голосіївського, Деснянського, Дніпровського, Святошинського та Солом’янського районів.

За підсумками Спартакіади освітяни столиці стали переможцями у змаганнях з шахів, настільного тенісу, стрітболу. Вибороли треті місця у волейболі та армспорті.

У загальнокомандному заліку за підсумками семи видів спорту Департамент освіти і науки посів почесне друге місце.

Вітаємо збірну команду освітян  Києва з перемогою і бажаємо нових рекордів у спорті!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.