Головна  →  Новини  →  2 листопада 2018

Практикум «Повітря та вода − складові здоров’я майбутніх поколінь»

Практикум «Повітря та вода − складові здоров’я майбутніх поколінь»

У рамках проведення освітнього фестивалю управлінської майстерності «Kyiv EdFest» відділення екології та аграрних наук Київської МАН презентувало практикум «Повітря та вода − складові здоров’я майбутніх поколінь», модератором якого став Володимир Іванович Назаренко, керівник секції екології.

Захід складався із двох блоків: екскурсії та практичної частини. Екскурсія сторінками історичного розвитку Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України відбулася в музеї академіка Олександра Володимировича Палладіна.

Експерименти щодо визначення у воді вмісту нітратів, фосфатів, інших хімічних домішок продемонстрували вихованці секції екології. За результатами дослідження води з артезіанської  свердловини «N»  вміст елементів виявився у межах норми. Усіх присутніх надзвичайно зацікавили і хід роботи, і результат.

Успіх юних дослідників – наполеглива і клопітка праця їхніх наставників. Чим більше знаємо ми, викладачі, тим більше тем для дослідження з'являється у наших дітей. Тож розвиваймося та міняймо світ на краще разом!

Перейти до спискуВерсiя для друку