Головна  →  Новини  →  23 листопада 2018

Віталій Кличко дав старт Першому чемпіонату з англійської мови серед столичних шкіл

Віталій Кличко дав старт Першому чемпіонату з англійської мови серед столичних шкіл

Мер Києва Віталій Кличко привітав столичних школярів-учасників Першого чемпіонату із англійської мови, який КМДА проводить спільно із командою наймасовішого освітнього проекту України «Lingva.Skills». У фінальній частині чемпіонату змагаються близько 400 учнів із 32 шкіл Києва. Команда, яка переможе, отримає тенісний стіл для своєї школи.

«Зважаючи на популярність вивчення іноземних мов, міська влада ухвалила рішення із початку 2019 року запустити постійно діючий проект «Київський Освітній Хаб». Тому з наступного року кияни зможуть безкоштовно навчатись англійській, німецький та французькій мовам, а для іноземних гостей Києва відкриємо курси української мови», – додав мер.

 «У сучасному світі нікому не потрібно пояснювати важливість володіння іноземними мовами. В Україні поки що англійською розмовляє тільки 7% людей. Це дуже мало. Тому наше завдання – щоб якомога більше людей вивчали іноземну мову, могли спілкуватися англійською. Особливо, молоде покоління. І ми для цього сьогодні створюємо усі умови. Адже знання мов – це можливість для спілкування, перспективи в освіті і цікавій роботі, інтегрованість в європейське співтовариство», – наголосив Віталій Кличко.

Джерело: https://bit.ly/2Ks0MTo

Перейти до спискуВерсiя для друку