КМДА Київська міська державна адміністрація


5 грудня 2018

Київський коледж легкої промисловості взяв участь у Всеукраїнському з’їзді легкої промисловості

Київський коледж легкої промисловості взяв участь у  Всеукраїнському з’їзді легкої промисловості

27 листопада у Київській міській державній адміністрації (КМДА) відбувся Всеукраїнський з’їзд легкої промисловості під гаслом «Національний виробник - основа економіки держави», під час якого відбувся показ спецодягу для підприємств легкої промисловості, продемонстрований студентами Київського коледжу легкої промисловості  

Захід був організований Асоціацією «Укрлегпром» за підтримки Кабінету Міністрів України та Київської міської державної адміністрації.

На з’їзді відбулася відверта розмова бізнесу і влади стосовно безлічі гострих питань, які стримують повноцінний розвиток галузі і було прийнято консолідовану позицію з вирішення галузевих проблем.

Київський коледж легкої промисловості гідно представив свої напрацювання, на стенді було презентовано колекції одягу, взуття та шкіргалантерейних виробів, продемонстровано відео-презентації спеціальностей, за якими готують студентів Коледжу, ювілейний  відеоролик, присвячений 60-річчю навчання нечуючих студентів, щоб привернути увагу до інклюзивної освіти в галузі та ролики з  повсякденного життя нашого закладу.

На завершення офіційної частини з'їзду відбувся показ спецодягу від підприємств легкої промисловості, який був організований за підтримки «Ukrainan fashion week» і професійно продемонстрований студентами Київського коледжу легкої промисловості.

Від Коледжу у показі було презентовано роботу студентки Альони Касеєвої – колекція уніформи для кухарів-офіціантів суші-барі та ресторанів східно-азіатської кухні «Червоне сонце», яка була представлена в міжнародному конкурсі в м. Дубай (ОАЕ).



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.