КМДА Київська міська державна адміністрація


7 грудня 2018

Сьогодні у Києві відзначають День місцевого самоврядування

Сьогодні у Києві відзначають День місцевого самоврядування

Враховуючи традиції місцевої демократії та важливість зміцнення української державності сьогодні, 7 грудня, Київ разом із усією країною відзначає День місцевого самоврядування. Про це розповів керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

«У столиці з нагоди свята традиційно відбудуться урочистості та вручення нагород Київського міського голови і Премій Київської міської ради юним киянам, представникам молодіжних та дитячих громадських організацій за внесок у розвиток місцевого самоврядування. Згідно із розпорядженням Київського міського голови, у столиці триватиме також чимало інших тематичних інформаційно-просвітницьких заходів», – сказав керівник апарату.

Зокрема, за його інформацією, у загальноосвітніх навчальних закладах, бібліотеках, районних державних адміністраціях у першій декаді грудня проходять уроки місцевого самоврядування, виховні та класні години, книжні виставки, диспути, уроки правознавства.

«Відзначення Дня місцевого самоврядування – це не просто чергова пам’ятна дата у календарі. Це ще один привід посилити нашу спільну правову обізнаність, закликати киян різного віку – від школярів до пенсіонерів – активніше відстоювати інтереси своїх територіальних громад, брати безпосередню участь у житті нашого міста, його розвитку та підвищенні комфорту», – наголосив Дмитро Загуменний.

Джерело: https://bit.ly/2L25Hux



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.