Головна  →  Новини  →  10 грудня 2018

У столиці відбулися заходи до Дня Збройних Сил України

У столиці відбулися заходи до  Дня Збройних Сил України

07 та 08 грудня Київським центром дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання за підтримки Департаменту освіти і науки, у співпраці з громадськими організаціями та державними установами проведено заходи до Дня Збройних Сил України.

07 грудня  на території Професійно-технічного навчального закладу «Спортивно-технічний центр «Відродження» відбувся І тур фіналу міських змагань з вогневої підготовки серед учнів закладів освіти міста Києва «Снайпер столиці» на навчальних місцях «Стрільба з пневматичної гвинтівки» та «Теоретичне тестування з питань вогневої підготовки».

08 грудня у приміщенні спорткомплексу Національного педагогічного університету імені  М.П. Драгоманова відбувсяІІ тур фіналу міських змагань з вогневої підготовки серед учнів закладів освіти міста Києва «Снайпер столиці», військово-спортивний захід  «Ми – сини твої, Україно!» та відкриті міські змагання з національного виду спорту «Хортинг» у розділі «Сутичка».

         У заходах взяли участь  понад 900 учнів та вихованців  закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та позашкільної освіти Києва.

Перейти до спискуВерсiя для друку