Головна  →  Новини  →  26 грудня 2018

Головну Ялинку країни відвідало понад 3,5 тисячі дітей

Головну Ялинку країни відвідало понад 3,5 тисячі дітей

На казкову новорічну виставу «Академія бешкетників» 25 грудня столиця запросила понад 3,5 тисячі дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Зі сцени палацу «Україна» від імені міста маленьких киян привітала голова Постійної комісії Київської міської ради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту Ганна Старостенко.

«Дорогі діти, батьки, вчителі! Щиро вітаю вас із прийдешніми святами – Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю, щоб у ці свята Ваші мрії збулися, щоб новий 2019 рік приніс у нашу країну мир та злагоду  та був щедрим на цікаві плани та нові досягнення. Дорогі діти, бажаю завжди залишатися собою – такими ж добрими та унікальними, жити в повну силу, рішуче йти назустріч випробуванням і захоплюючим пригодам. Прийміть мої найщиріші привітання і від імені нашого рідного міста та його мера», – звернулась до присутніх Ганна Старостенко.

Вона додала, що новорічна вистава «Академія бешкетників» відбувається за участі молодих та талановитих артистів Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв, а перед виставою усіх дітей казковими розвагами та різдвяними піснями привітали вихованці Народного художнього колективу «Шкільний театр «Пролісок» спеціалізованої школи №23, Народного художнього колективу «Спортивно-танцювальний ансамбль «Пульс» та Фабрика естради позашкільного закладу освіти «Зміна» у дуеті з Народною артисткою Тетяною Піскарьовою.

Нагадаємо, що традиційно всі новорічні заходи Києва мають вагому благодійну та соціальну складові. Тож із 16 грудня розпочалася низка святкових розваг для 15,5 тисяч дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки громади. Цьогоріч на привітання маленьких киян місто виділило майже 2,3 мільйона гривень.

Перейти до спискуВерсiя для друку