КМДА Київська міська державна адміністрація


15 січня 2019

Переможці Всеукраїнського етапу конкурсу «Учитель року» матимуть гарний бонус – обмін досвідом з іноземними колегами – Олена Фіданян

Переможці Всеукраїнського етапу конкурсу «Учитель року» матимуть гарний бонус – обмін досвідом з іноземними колегами – Олена Фіданян

Про це зазначила директор Департаменту під час відкриття спільного семінару освітян міста Києва та Республіки Кореї у Корейському освітньому центрі.

Нині  освіта України перебуває у стані реформування, зазнає змін відповідно до сучасних потреб суспільства, і досвід іноземних колег є важливою складовою цього процесу. У ці дні наше місто має честь приймати 12 вчителів із Республіки Кореї, які поділяться своїми освітніми практиками з українськими колегами щодо проведення уроків з математики, географії, природничих наук, суспільствознавства, правознавства, мистецтва та англійської мови, – зазначила Олена Фіданян, директор Департаменту освіти і науки КМДА.

Разом з тим, директор Департаменту зауважила, що і педагоги Києва поділяться власним досвідом, запросивши колег з Кореї на свої уроки до шкіл Києва 16 січня, а 17 січня у Київській гімназії східних мов №1 корейські педагоги проведуть уроки для учнів тих класів, які вивчають корейську мову.

Українській освіті є чим поділитись із педагогами з Кореї,  разом з тим, наша країна завжди відкрита до навчання, – додала Олена Фіданян.

Нагадаємо, що у спільному семінарі двох країни беруть участь учасники та переможці конкурсу «Учитель року» України та Кореї. Вчителі Києва відвідають майстер-класи колег з Республіки Кореї, а корейські колеги протягом двох днів стануть учасниками освітнього процесу у школах Києва.

Усі напрацювання спільного семінару будуть обговорені 17 січня під час круглого столу у Київській гімназії східних мов №1 та стануть запорукою співпраці у сфері освіти обох країн.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.