КМДА Київська міська державна адміністрація


17 січня 2019

Педагоги Києва ділились досвідом із колегами Республіки Кореї

Педагоги Києва ділились досвідом із колегами Республіки Кореї

До Києво-Печерського ліцею № 171 «Лідер» та Кловського ліцею № 77 завітали 12 кращих вчителів із Республіки Кореї, аби відвідати уроки українських учителів та перейняти їхній досвід.

За українськими традиціями, радо, із короваєм і піснею зустріли іноземців учні та учителі навчальних закладів.

Розповівши корейським освітянам про освітні традиції ліцеїв, їх керівники запросили колег відвідати уроки кращих освітян.

Корейські педагоги були приємно здивовані методиками та специфікою викладання навчальних предметів в українській школі, долучившись до участі  в освітньому процесі.

Мали змогу побувати на найцікавіших уроках фізики, географії, біології, правознавства, музики, української та іноземних мов, які провели Заслужені учителі України та їх колеги - переможці конкурсу «Вчитель року».

Завершальною сторінкою візиту корейських освітян сьогодні, 17 січня, були уроки з учнями, що вивчають корейську мову у  Київській гімназії східних мов №1.

Також зауважимо, що всі напрацювання міжнародного семінару були обговорені  під час круглих столів, що відбулися у закладах освіти, та, безумовно, стануть запорукою співпраці у сфері освіти Республіки Кореї та України.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.