КМДА Київська міська державна адміністрація


11 лютого 2019

Презентація безбар’єрного інтегрованого освітнього середовища для студентів з інвалідністю в Університеті Грінченка

Презентація безбар’єрного інтегрованого освітнього середовища  для студентів з інвалідністю в Університеті Грінченка

14 лютого 2019 року о 14.00 у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбудеться офіційне відкриття Ресурсного центру підтримки студентів з інвалідністю та ознайомлення зі створенням безбар’єрного інтегрованого освітнього середовища для осіб з інвалідністю.

Головна мета Ресурсного центру – створення рівних можливостей для студентів з інвалідністю, шляхом здійснення технічного, педагогічного, психологічного, соціально-педагогічного супроводу та надання допомоги в набутті фахових компетентностей. Завданням центру є реалізація освітньої політики з питань підтримки дітей/осіб з особливими освітніми потребами в системі дошкільної, загальної середньої, позашкільної та професійної (професійно-технічної) освіти міста Києва в умовах інклюзивної та спеціальної освіти.

Для сприяння особам з інвалідністю у навчальному корпусі на бульварі І. Шамо 18/2 за кошти бюджету Києва також обладнано туалетні кімнати та встановлено ліфт.

Місце проведення: Київський університет імені Бориса Грінченка, б-р Ігоря Шамо, 18/2.

Дата: 14 лютого 2019 року.

Початок: о 14.00.

Акредитація для представників ЗМІ до 17.00 13 лютого 2019 року за тел: 485-21-34 (Тетяна Даценко) або ел. адресою [email protected]

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.